We hoeven geen woorden uit te spreken
om te voelen wat de ander voelt.
Onze vriendschap kent geen gebreken,
het is er een die nooit bekoeld.
Lekker bij elkaar kunnen schuilen,
met soms een lach en soms een traan.
Even samen uithuilen
om hierna weer door te kunnen gaan.
Jouw smart is mijn smart,
weet dat ik er altijd zal zijn voor jou.
Ik draag je in mijn hart,
wil je even zeggen dat ik van je hou!
Liefs,
Judy