Als we niet meer saampjes zijn
zul je dan aan mij denken
zul je me dan missen
dat is wat ik mezelf vraag
ook al ben ik redelijk sterk
voel me soms nog net zo klein
want als ik ver van jou vandaan ben
alleen in mijn eigen bed
zul je dan aan mij denken
mis je me dan....?