EEN ECHTE VRIENDSCHAP
Met dit gedicht wil ik je laten weten,
wat voor een bijzondere vriendin jij bent.
Zwart op wit zodat je het nooit zal vergeten,
voor altijd in je geheugen prent.
De sterke band die wij hebben opgebouwd,
zal ik nooit en te nimmer verbreken.
Ik wil je niet meer missen, voor geen goud,
jouw vriendschap voelt aan als een warme deken.
Ik zal er altijd voor je zijn,
dat meen ik oprecht.
In vreugde en in pijn,
want onze vriendschap die is echt!
Veel liefs,
Judy
7 juli 2001