Open de deur van je hart
En laat mij binnen
Zonder te kloppen weliswaar
Je bent een deel van mijn gevoel
Heerlijk lig ik in je armen
Knuffel, knuffel me maar door
Jij laat me mezelf zijn
Wat een gelukzalig gevoel
Samen luisteren we naar elkaar
We spreken de taal der liefde
Kom alsjeblieft wat dichter bij
Samen gaan voor hetzelfde doel