ik wil je zeggen dat het me spijt van gisteren
ik wil je zeggen dat het me spijt dat ik je gezoent heb
ik wil je zeggen dat het me spijt dat ik je knuffelde
ik wil je zeggen dat het me spijt dat je kou leed
ik wil je zeggen dat het me spijt dat ik van je hou
maar ik heb er helemaal geen spijt van
ik was blij dat je bij me was
ik was blij dat ik je gezoent heb,we hebben elkaar gezoent
en voor de eerste keer
voelde ik me op men gemak bij het zoenen
ik was blij dat we elkaar omarmden
ik vond het inderdaad erg dat je kou leed,
maar we hielden elkaar warm
en ik ben blij dat ik van je hou
ik kan me niemand beter wensen dan jij
ook al weet ik dat het fout is
omwille van het leeftijdsverschil
en het feit dat we elkaars beste vrienden zijn
we stonden daar, in elkaars armen, heerlijk kou te lijden
ik keek naar men overburen en zag de begraafplaats van een oude vriend van me
er stond een kaarsje te branden en ik huilde
ik huilde zoals ik nog nooit heb gedaan
het enige dat jammer is
is dat jij niet beseft dat zonder jou
ik ook een kaarsje zou zijn