Je bent lief
Je bent mijn hartendief
Je bent mijn humeur
en mijn karakter
Je bent in mijn hart gekomen
iemand anders had jou liefde
voor mij afgenomen
En toch ben je steeds weer blijven komen
Elke dag en elke nacht blijf ik maar over jou dromen
en mijn gedachten is steeds weer bij jou
xxxx romina