Grenzeloos
Ik was
Was zo ver weg
Ik zat
Zat zo diep
Bedacht ik me,
Toen ik naar het benzinestation liep
Ik was stil
Ook omgekeerd
In mij hoorde ik,
Hoorde ik een gil
Ik zweeg
Verzweeg
Alles wat ik meekreeg
Ik voelde alles
Alles en niks meer
Zocht m’n pijngrens
Voelde het zeer
Verder dan…
En alle grenzen voorbij
Waar is die grens voor mij?