Jou kleine lijfje
je tere longetjes
jou zwakke hartje
die het begaf
Je mooie oogjes
die mij nieuwsgierig aanstaarden
Dat zullen ze nu nooit meer doen...
Je was zo sterk
probeerden nog te redden wat te redden viel
Hield je staande
zwom een laatste rondje
En toen vertrok je
naar ergens
naar nergens
De vissenhemel misschien?