een moment van stilte
tijdens deze drukke dagen
een moment van rust
tijden deze feestelijke dagen
een moment van verdriet
tijdens deze moeilijke dagen
geen moment dat ik niet aan jou denk
elke morgen middag avond en nacht
ben jij bij me
maar tijden deze feestelijke dagen
is het moeilijk om te genieten