het leven, een lange weg te gaan.
maar voor sommigen blijft het halverwege stilstaan.
daar houdt het op.
daar zegt het stop.
ze konden nog veel meemaken.
en het hart van personen positief raken.
soms sterven ze jong, soms sterven ze oudt.
maar worden allemaal gemist door een hart van goud.
maar je moet verder gaan.
en niet te lang stil blijven staan.
je weet dat je ze nooit zal vergeten.
al kost het soms wat tranen en zweten.
hoe moeilijk het leven ook is, het gaat door.
steeds verder over het lange spoor.
in moeilijke tijden wordt je bijgestaan.
om toch door te zetten, en verder te gaan.
zie het leven dan niet somber in.
maar maak een nieuw begin.
er zullen velen zijn die je wilen helpen.
en je pijn en verdriet willen stelpen.
je moed geven om te streven.
die een ander niet heeft gekregen.
je kan blijven huilen en schreeuwen.
maar dan blijft de pijn en verdriet nog eeuwen.
in je hart heb je een plek voor dierbare mensen.
een plek die niemand durft te wensen.
het is er mooi en fijn.
een plek met plezier, zonder verdriet en pijn.
maar doe één ding niet.
vergeet overleden mensen niet.
ze zullen er nog altijd zijn.
al doet het soms wat pijn.
maar ooit kom je weer bij elkaar.
en dat is 100% zeker waar....