Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
wachten in het donker
Ik wacht al dagen lang
Tot ik jou weer zie
Trek me terug
Wetent wat ik kan
Laat me niet meer zien
Kom niet meer uit mijn huis
Ik kan gewoon niet verder
Ik lijk net een muis
Ik wacht al zo lang
Wanneer kom je nou
Huilen in het donker
Zo lang ik kan
Het wil me niet meer lukken
Steeds weer denkend aan jou
Nooit zal ik je missen
Ja ik hou van jou...
Kom toch bij me terug
Ik zal je nix meer doen
Het was een vergissing
Ik meen het.. echt waar...
Reacties op dit gedicht
schaapii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
schaapii
Gecontroleerd door:
artemis
Gepubliceerd op:
28 december 2004
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Fictie]
[Houden van]