Ik weet niet hoe ik zeggen moet,
dat wat ik vr je voel,
het is meer dan vriendschap,
meer dan warmte en geluk,
het is een geweldig gevoel,
een gevoel dak alleen van jou heb gekregen.
Ik wil je bij me
je in men armen voelen,
je laten voelen,
wak bedoel.
Wil je strelen,
je alles geven,
met je spelen.
Ik hou van je,
meer dan dak ooit van iemand hield,
je bent men hartje en men leven.
Iemand die ik alles wil geven.
Wil vr altijd bij je blijven!
Vr altijd je meisje zijn,
wat liefde is wak vr je voel!