Schrijven is wat ik kan
Ik voel me er lekker bij
Moet wel de muren
Ze komen steeds dichterbij
Het gevoel in deze dagen
Is niet wat ik wilde
Maar is wel realiteit
Veel gaat er nog mis
Maar het besef is nu duidelijk
Ik moet me vermannen
Het begin van het einde komt
Een jaar voorbij maakt me triest
Dat ik veel leerde
Wat wil ik nog meer
Het is niet wat ik ervan dacht
Voel me niet prettig met het idee
Maar wat had ik dan verwacht
2004 was een wijze les
2005 wat zal het brengen
Het verleden is niet meer
Het heden is wat er zal zijn