Ik zal vechten
Om mijn vrienden
Want zij willen het
Ik zal vechten
Om mijn vrienden
Want ik wil ze niet kwijt
Ik zal vechten voor mijn leven
Als ik in gevaar ben
Ik zal vechten voor wat goed is
Omdat het moet
Ik zal vechten voor al de mensen
Die mij dierbaar zijn
Ik zal vechten om al
Wat mij lief is
Want dankzij jullie
Ben ik er door
Dankzij jullie
Zie ik het weer zitten
En voor al jij
Bedank ik jou
Want jij hebt er me
Helemaal door gehaald
Dank voor alle hulp en steun
Ooh lieve vrienden wat zou
Ik moeten zonder jullie
Duizend maal dank
Voor alles