het borrelt en het bruist
van binnenuit
van heel diep in de aarde
en heel diep in mij
de magma borrelt
en straks
spuit alle lava eruit
platen verschuiven
de aarde trilt
bevingen ontstaan
steeds vaker
steeds erger en steeds meer
het bruist en borrelt
van binnenin de aarde
ziet niemand dit dan meer?
God is bezig
met Zijn plan
het is bijna zover
Jezus komt hier
bij ons, voor ons
maar niemand wil het zien
niemand wil het erkennen
lees de Bijbel,
en zie daar
de eindtijd is nabij
we denken alleen aan het leed
het mensenleed
alle zielige mensen
overspoeld en zonder eten
natuurlijk is het zielig
en ook best wel sneu
maar denk verder
denk aan God
en Zijn superplan