29-04-2001
Ga maar
Het is wel goed zo
We voelen ons niet buitengesloten
In deze weken is alles uitgesproken
Alles is door ons gehoord
De warmte drong in ons hart
En het is goed zo
De trots heeft het overgenomen
Trots op een oma, die zolang heeft kunnen zorgen
Ga maar, schuldloos
Wij hebben het gevoeld
Het is tijd voor rust
Tijd om naar huis te gaan
In onze harten heerst ook rust
Onze handen hebben uw eindelijk vastgehouden
Onze ogen zagen de liefde
Misschien vond u het wat laat
Voor ons was het op tijd
Ruim op tijd
We hebben het begrepen oma
En zijn blij met het inzicht
Het is goed zo
Ga maar
Voor altijd in ons hoofd en in ons hart
Dag oma, laatste kus..........