Ik ga op vakantie en D gaat ook op vakantie
we gaan apart
met onze eigen ouder
Als D ooit vreemdgaat op vakantie dan vergeef ik D altijd
Als ik vreedmga op vakantie dan vergeef D mij ook
Ik hoop dat het niet gebeurd maar mocht dat ooit gebeuren dan gaan we elkaar vergeven en vergeten
we gaan door met onze leven
We zijn voor elkaar gemaakt
volgende jaar 12 april gaan we verloven en jaar daarpo ook op 12 april gaan we trouwen
Dat is onze wens
D ik hou heel veel van je