Met de beste wensen
Zo tussen neus en lippen,
als droog zand glippend door mijn vingers,
gleed het jaar gestadig voort
vanaf de eerste tot de laatste dag.
Veel van mijn tijd ging er teloor
aan ijdelheid en rancuneus gedrag
dat niet vermocht iets bij te dragen
aan de schoonheid van het leven.
Maar ondanks dat blijf ‘k er naar streven
door iets van mezelf te geven
mijn geest wat verder te beschaven.
Daarom begin ik maar meteen
met iedereen, dat zijn er velen,
mijn beste wensen uit te delen.
Koos 31-12-2004