Alle wonden
Zijn nog niet geheeld
Al die wonden
Doen soms nog pijn
Omdat die wonden
Van verlies zijn
Iemand die je bent verloren
Waar je heel veel om gaf
Een opa,oma een oom
En dan pas nog een vriend
en te jong om zomaar het leven te verlaten
En het is dan heel moeilijk
Om daarover te praten
Je zakt weer in een put
Diep heel diep
Omdat je dan pas ziet
Hoe het leven eigenlijk is
Een leven met heel veel verdriet
Een niet eerlijk leven
Omdat je die mensen waar je om geeft
Je zomaar met dit verdriet achter liet
Deze wonden
Helen nooit
Deze wonden
Zijn heel diep
Het word wel zachter met de tijd
Hoe lang dat zal gaan duren
Nee dat weet ik nog niet
Maar wil aan ze blijven denken
Zodat ze weten dat ik ze nimmer
Zal vergeten
Dat ik nu nog heel veel om ze geef
Ik moet verder met mijn leven
Want ook in mij zit geluk
Geluk wat ik met iemand mag delen
Hij helpt me de pijn te verzachten
Hij maakt me aan het lachen
Hij huilt met me mee
Hij is mijn geluk
Met hem wil ik verder
Want als ik huil van verdriet
Is hij het die dat ziet
Samen de pijn delen
Maar ook samen het geluk
Het geluk van een hele mooie toekomst
Met pijn maar ook met tranen van geluk
Ons geluk