Je sprak je woorden
onbewust
maar hoe ik ze hoorde
vormen ze mijn gedicht
zoals altijd zag ik in’t volledige donker
het tl-licht
en in je levenstoespraak
ben ik aan zet
het nooit vergeten cabaret
jou woorden vallen één voor één
in m’n a-b-c refrein
denkend zo groot
maar blijf in mijn
dichterlijke wereld zo klein