Hopelijk word dit een beter jaar..
De laatste jaren waren steeds niet fijn..
Met het verdriet verwerken ben ik nog lang niet klaar..
Maar misschien..Word het gewoon een beetje minder..Al deze pijn..
Ik wil inieder geval in dit jaar..
Stoppen met steeds mezelf pijn doen..
Daar los ik niks mee op dat weet ik.. Maar..
Ik bleef steeds ermee doorgaan..Hopelijk was dat toen..
Ik wil het verleden achter me gaan laten..
Mezelf proberen te accepteren..
Het verdriet.. Heeft me steeds maar in de gaten..
Het weet me steeds maar pijn te doen..Al al die keren..
Ik wil stoppen, met te denken.. Dat ze me haten..
Ik wil niet meer zo onzeker zijn..
Maar waarom dat ze me dan nooit met rust laten..
Dan doet het alleen maar meer pijn..
Maar ik wil nu gewoon sterk zijn..
De heletijd slaat dat verdriet mij om..
De heletijd voel ik die vreselijke pijn..
Bijna 2 jaar geleden, viel er in mijn leven een grote bom..
Heel mijn leven stond op zijn kop..
Dat moet ik nu weer allemaal recht gaan zetten..
Maar langzaam.. Raakt mijn moed op..
Op mij moet je maar gewoon niet letten..
Dit jaar ga ik er gewoon voor..
Ookal moet ik nog heel veel leren..
Ik ga gewoon steeds door..
Totdat ik mezelf kan accepteren..
01-01-2005