hoorn ligt aaan het water
uren lang staren
naar de schepen die verdwijnen in het niets .
hoornse wagen , sjees en het praampje
vindt je dat geen leuk naampje ?
de vele schepen met hun bijzonder namen .
varen weg vanuit hun plekje hier in hoorn
met hun klanten en de kapitein .
varen ze daar met in hn hand een glaasje wijn .
hoorn en zijn mooie wateren .
met hun leuke cafeetjes
romantisch met zijn tweetjes
met uitzicht op de haven
groetjes peppertje