de wereld denkt te ver vooruit,
maar ze denken nooit eens terug,
ja oke het verleden is verleden,
en dat draaien we niet terug,
al die afschuw,
discriminatie,
moord,mishandeling,
het moet eens afgelopen zijn,
nu kun je nog leven,
nu kun je nog gelukkig zijn,
waarom oorlog,
dat hoeft toch nergens voor nodig te zijn,
ik dacht vrede op aarde,
zelfs dat woord word al verleden,
nooit vragen wat de wereld wil,
altijd maar doen,
wat een vette ego,
wie heeft dat bedacht,
al die afschuw,
wie heeft dat ooit kunnen bedenken,
om een strijd te beginnen,
met wie het meeste mensen kan vermoorden,
ja zo is het tog,
ag wat leuk weer een dood,
NEE zeg ik,
kappe nou,
want er komt een dag,
dat de wereld alles nooit vergeven zal...