-- vermist --
op een poster bij het strand
staat een hondje, lief klein en bruin
een foto met wat tekst
met zijn kop een beetje schuin
voor mensen die het hondje hebben gezien
kunnen bellen naar het nummer met de telefoon
en doorgeven dat hij misschien nog leeft
maarja.. misschien was het wel een kloon
op een poster bij het strand
staat een hondje, lief klein en bruin
een foto met wat tekst
met zijn kop een beetje schuin
ook staat er een naam vermeld
zodat je kunt kijken of hij het is
misschien vind iemand hem gauw
anders is het mis......
op een poster bij het strand
staat een hondje, lief klein en bruin
een foto met wat tekst
met zijn kop een beetje schuin
een paar dagen later is hij gevonden
en weer naar zijn thuis terug gebracht
waar zijn baasje verdrietig
die dagen op hem heeft gewacht
--liefs--