"het laat me koud"
Ben jij dat in mijn hoofd
ben jij dat die dat zegt
dat ik me wel red..
Ben jij dat die dat beslist, dat ik moet luisteren naar mijn gevoel
ben jij dat?
Ik kan uren tegen je praten je weet toch niet wat ik voel.
Ben jij dat in mijn hoofd
dat mij ontwaakt, ben jij dat die me zegt dat ik veranderd ben, ben jij dat die zegt dat alles went
ben jij dat?
Ik kan uren tegen je praten ik kan zweren dat je mij niet kent
ben jij dat in mijn hoofd
ben jij dat die dat zegt
dat je van me houdt
ben jij dat die zegt, dat ik alles voor je ben
ben jij dat?
Je kunt zoveel beloven maar ik vertel jou
"het laat me koud"