Lange nachten zonder jou
Ik staar naar het plafond
In gedachte ben ik weer bij je
Heerlijk ik zie je voor me
Een sidderend lijf genietend bij elke aanraking
Heerlijk die omstrengeling
Je stem: laat je gaan geniet
Ik was dat niet gewend
Je heerlijke kussen op elk plekje van genot
Het doet me pijn de gedachte
Ik zal er niet meer zijn
Ik koester die momenten
God wat konden we genieten
Uitsprekend ik hou van je
Je schreef het al een keer
Ik herkende me zelf daarin
Wat hadden we toch mooie momenten
In zo een korte tijd
En wat was het toch snel weer over
In net zo’n korte tijd
Je zit nog in mijn gedachte en ik vergeet
je niet snel al is dat misschien wat je verwachtte