Afscheid nemen doet pijn
Afscheid nemen doet pijn
Te weten dat je nooit meer bij me zult zijn.
Voor de derde keer weer geprobeerd,
Weer niet gelukt, wat doet dat zeer.
Afscheid nemen doet pijn
Ruim 7 maanden bij elkaar,
Na vanmiddag nooit meer een paar.
Deze oud en nieuw was niet zoals ik het wilde,
Ik kon je gisteren wel villen.
Afscheid nemen doet pijn
Het zal nu nooit meer zijn van wij,
Maar apart ik en jij
Vele tranen zijn dit weekend al over mijn gezicht gerold,
Vele gedachten zijn in de rondte getold.
Afscheid nemen doet pijn
Het had allemaal zo anders kunnen zijn,
We hadden het toch samen zo fijn?
Eten lukt me bijna niet,
Er ligt in mijn maag een rotsblok van verdriet.
Afscheid nemen doet pijn
Ik had het aan moeten zien komen,
Je wilde al een tijdje niet meer naast mij dromen.
Iedere keer had je wel een smoes,
Die waren soms niet voor de poes.
Afscheid nemen doet pijn
Ik wilde het niet inzien,
Maar ik wil ook niet meer dat ik grien.
Toch blijft het feit dat ik nog steeds van je hou,
Dat laat me nog niet in de kou!
Afscheid nemen doet pijn
Vanmiddag ging je voor de laatste keer bij me weg,
Je spullen gepakt en onderweg.
Huilend heb ik je nagekeken,
Wilde je achterna, maar mijn knieƫn bezweken.
Afscheid nemen doet pijn
Jij had het ook moeilijk dat zag ik wel,
Toch was je weg en snel.
Tranen stonden ook in jouw ogen,
Dat je van me hield was niet gelogen
Afscheid nemen doet pijn
Afscheid nemen doet verdomd veel pijn,
Vooral als je met hart en ziel van iemand houdt
Met tranen in de ogen van mij
Neem ik afscheid van jou.
Afscheid nemen doet pijn
Afscheid nemen doet pijn,
Ik hoop dat het voor ons de juiste keuze zal zijn?
Ergens zal er voor ieder van ons toch wel iemand zijn,
Die we kunnen benoemen als de mijne.
Afscheid nemen doet pijn
Ergens zal er toch altijd een plekje in mijn hart voor jou zijn.