Mijn beste maatje heeft vaarwel gezegd
Zijn gevoelens voor me weggelegd
Er waren al zo lang
Te veel problemen aan de gang
Ik wilde er voor hem zijn
Iets proberen te doen
Het verzachtte de pijn
Maar zijn problemen bleven
Nu is hij weg uit mijn leven
Ik geef de moed niet op
Al staat de hele wereld op zijn kop
Eens zal ik hem vinden
Om de rest van mijn leven met hem te verslinden