Soms als ik even zit te dromen
Verlang ik ernaar dat je bij me bent
Warm, liefdevol, begrijpen, verlangend
Jij degene die mij begrijpt en kent
Als ik dan terugkeer in de werkelijkheid
En realiseer dat je niet tegen mij aan ligt
Mis ik je nog duizend maal zo erg
En valt er een sluier over het schijnende licht
Soms als ik even zit te dromen
Verzin ik in mijn hoofd een gedicht
Woorden die recht uit het hard komen
Alleen op jou gericht
Woorden zoals verlaat me niet
Woorden zoals ik wil bij je zijn
Ookal is mijn mond gigantisch groot
Mijn hart is nog altijd erg klein
Bang om gebroken te worden
Blij om geliefd te worden door jou
En ookal klinkt het erg afgezaagt…
Je moet weten dat ik ziels veel van je hou…