Ode aan de Traan
Ode aan de Traan
Die mijn hart verlicht
Ode aan de Traan
Waaronder mijn zakdoek zwicht
Traan...
Wat moet ik zonder je aanraking?
EENMAKING
Mjin ogen tintelen zacht...
Traan, is dit het moment waar je op wacht?
Toe, daal neer over mijn zachte vlees...
Val, asjeblieft, voel geen vrees...
Toe, val neder op mijn rode lip
Vaar mee met het schip
Vol verloren gedachten...
Lieve Traan, verlos me, Laat me niet langer wachten...
De traan schaatst naar mijn kin
Ik kan niet zonder je, Lieverd...
Huilen heeft Zin.