Waarom keek ik
zo ver vooruit
waarom zag ik het niet
ik droomde te veel
over een leven met jou
waardoor ik niet zag
dat de liefde
bij jou over was
waarom verwende je me nog
toen je goed wist
wat je wou doen
was het lust of een twijfel
ik voel me gebruikt
ook al deden we
het niet
ik voel me leeg
ik voel me kwaad
en verdrietig tegelijk
ik voel me raar
en anders
ik ben ik niet
het is net of
wraak mijn leven
overneemt
ook al wil ik het niet
maar ik is weg
misschien op reis
ergens op zoek naar mij
maar ik is niet te vinden
bij mij maar bij jou
want bij jou ben ik
mijn hart verloren
en nu vraag ik het
jou terug
daarom vraag ik
jou geef mij terug
want ik behoor
niet meer tot jou
want ik en jou
zijn vanaf nu
twee aparte levens