*.~·sluitend verleden·~.*
verleden moet je sluiten
je achter je liggen laten
er niet meer over denken
en nooit meer over praten
maar soms wil het verleden terug
soms zit het je achterna, elke dag
wil je het vergeten, verliezen
maar steeld het nog steeds je lach
maar ook een enkele keer
laat je het langzaam gaan
vergeet je het elke dag een stukje
en kun je de hele wereld aan!
*.~·liefs·~.*