Dit water tast mijn lichaam,
Dit water blijft maar komen het gaat niet meer weg,
ik zit gevangen,
gevangen in mijn hoofd,
ooit zal ik verdrinken,
verdrinken in al mijn zorgen en al mijn tranen en als die dag komt zal ik lachen,
lachen van blijdschap,
blijdschap dat het voorbij is,
eindelijk rusten zoals ik altijd al heb gewild.