Ik zweef op een wolk van verliefdheid,
ik verdrink in geluk.
Maar toch blijven mijn angstige gedachte,
'op een dag maakt de liefde mij weer stuk'.
Doe het rustig aan en probeer mij te begrijpen.
ik moet weer aan de liefde wennen.
Heb vooral geduld voor mij en stel jezelf open,
ik wil je rustig aan beter leren kennen.
Als je voor mij wilt gaan,
laat dan zien dat ik jouw kan vertrouwen.
En als de tijd het dan toelaat,
kunnen we daar misschien een relatie op bouwen...