jij was de ergste keus die ik ooit had gemaakt.
ik kon zo niet verder leven.
want ik kon niet meer lachen.
ik had verdriet en veel pijn.
nou wens ik dat je in de zon danst
maar de passen waar allemaal verkeerd
en je gaf mij ook geen kans.
daarom kan ik niet meer lachen.
ik heb veel oijn en verdriet
dus ik verlos me ervan.
maar je wilt me niet laten gaan
maar toch ontsnappte ik
en nou is de boosheid over!!!