Rene,
lieve schat jij liet me nooit vallen als ik het moeilijk had
jij stond altijd voor me klaar,
op jou kon ik rekenen elke keer weer,
ik ben van je gaan houden,
je bent egt een speciaal mens,
ik wil je nooit meer kwijt,
ik wil vrienden blijven voor het leven,
Rene,ik hou van je