Een halve eeuw jong.
Ik schrijf je vandaag dit gedicht,
en ben best wat benieuwd naar de uitdrukking op je gezicht.
Vandaag moeten we je feliciteren,
en dat doen we door een zeer speciaal cadeau te geven.
Je loopt al een halve eeuw op aarde rond,
en je bent gelukkig nog steeds wel en gezond.
Je hebt deze leeftijd behaalt,
en dat terwijl je nog altijd dag in dag uit straalt.
In moeilijke tijden van stress,
boekte je toch nog steeds succes.
Na 50j is het tijd om wat meer te genieten,
dat kan wonderen scheppen, je zal verschieten!
Omdat je zeer graag nog wat van de wereld wilt ontdekken,
geven An en ik je de kans om met papa op reis te vertrekken.
We hopen dat jullie zich zullen amuseren,
en met een zeer goed gevoel terugkeren!
Van u liefste dochter,
Lien
5/01/2005