hij is online
mag niks zeggen
voel me even niet fijn
wil het hem uitleggen
blijf bij mijn besluit
hij moet bij mij komen
al ga ik onderuit
al die dromen
weggevaagd
voel me niet op mijn gemak
word nu uitgedaagt
ook al is die een zak
kan niet zelf weggaan
moet sterk blijven
kom op ES
blijf zwijgen
pfuw hij is weg