Het is te vroeg voor het circus,
maar te laat voor de bar
niemand slaapt behalve de krantenjongens
niemand maakt lawaai behalve de melkman en ik
Alle meisjes hier zien eruit als opgepoeste auto's
niemand houdt hier van vreemden
Ik wil thuiskomen, maar ik ben bang dat je me niet meer wil
Ik heb alles opgegeven om bij je te zijn
Ik weet dat ik me niet gedraag en onbetrouwbaar ben
en dat ik alles verpest wat ik doe
ik zou waarschijnlijk nog gearresteerd worden in mijn graf
Maar ik bewaar al mijn liefde speciaal voor jou