Niemand vindt zichzelf een klootzak, voor alles een waarom;
Te leeg, oud zeer, een ex, lusteloos, de bank.
En jij... een jij, onschuldig, groen, naïef, hooguit wat dom;
praat over nieuwe kansen, maar ik denk da'k bedank.
Er zijn genoeg eerlijke leugenaars te vinden.
Er zijn genoeg brave lafaards te vertrouwen.
Die voor een korte eeuwigheid jouw onschuld willen binden.
Genoeg wolken, waar jij op mag bouwen.
Ik zit eerst m'n tijd uit, geniet van m'n rol.
De onbegrepen dichter, snij m'n oor af en huil.
Het is net zo nep als echt, net zo leeg als vol;
verkoop m'n ziel voor een zoen en maak m'n woorden vuil.
Ik plan m'n fantasieën, ensceneer m'n dromen;
en ben de enige die weet wie "jij" is
en dus de enige die weet, dat jij ooit terug zal komen.
AIR