zo vol is mijn hoofd,
niet wetend hoe en niet wetend wat ik moet doen,
al deze problemen,
stukje bij beetje word het erger,
totdat het vol is,
mijn hoofd staat op knappe,
het moet er allemaal uit,
maar niet wetend hoe ik dat moet doen,
dit zal zo blijven er is geen uitweg,
voor eeuwig gevangen,
gevangen in de pijn....