Geluiden...ruzie!
'K lig in ben en hoor geluiden,
de radio van de buren,
de ruzie beneden...
de mug die zoemt,
het waaien van de wind,
het geschreeuw beneden...
een vogel op het dak,
de auto van m'n vader,
het gehuil beneden...
stappen in de straat,
het kraken van een tak,
de stilte beneden...
zo gaat het altijd
keer op keer
ik lig in bed en denk:
Wanneer zie ik hem weer???