Waarom moest dit gebeuren
Kan mijn liefde voor jou niet goed keuren
Want je bent anders dan ik dacht
Dat ik dat niet eerder zag...
Mijn hart, gebroken
Moet ik je nou nog geloven
Ik weet niet meer wie je bent
In ieder geval niet die ene vent
Ik kan er gewoon niet meer in vertrouwen
Alles is toch al kapot
Ik weet niet waar het door komt
Maar onze vriendschap is verrot
Laat me in de liefde geloven
Zodat mijn hart niet meer is gebroken
Vertel me de waarheid van mijn leven
Want ik kan hier niet meer tegen
Krachten van boven
Laat mij de liefde begroeten
Ik wil er in geloven
En mijn ware ontmoeten