Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
vraagtekens
Negeer je mij
Of beeld ik het me in
Praat je nog
Maar hoor ik het niet
Ben ik het luisteren verleerd
Deed ik teveel verkeerd
Schrijf je nog
Maar lees ik niet meer
De communicatie loopt fout
Vanbinnen groeit mijn verdriet
Gaat alles wat we hebben opgebouwd
Dan nu tenniet
Heb ik het mooie beeld gebroken
Dat je zolang van me had
Ligt de vriendschap nu in scherven
Onherenigbaar kapot
Voel je je nog steeds dan
nooit genoeg
of ben ik het die tekort schoot
toen je troost nodig had
moet ik nu na zeven jaar
ook jou laten gaan
je hebt me zoveel over het leven geleerd
ik kan je toch niet zomaar loslaten
mag ik blijven vechten
of maakt dat het juist erger
heb ik dan toch teveel verkeerd gedaan
ik kan je toch niet zomaar laten gaan?
Reacties op dit gedicht
zeesce vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Lady M
:
Vrijdag, januari 07, 2005 22:08
Blijf vooral vechten voor je vriendschap. Niets is het waard om die te laten verdwijnen. Succes! X Lady M
Over dit gedicht
Auteur:
zeesce
Gecontroleerd door:
~Marina~
Gepubliceerd op:
07 januari 2005
Thema's:
[Vriendschap]
[Verdriet]
[Verwarring]