Vannacht heb ik een droom gehad,
een slechte droom.
Voel mij rot,
heb uren bang wakker gelegen,
zitten wenen.
Allemaal door jou.
Waarom achtervolg je mij ook in je dromen?
Ik had schrik,
heb liggen beven.
Nu overdag komt de droom nog altijd tevoorschijn,
laat de droom alstublieft verdwijnen.