Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ik heb ontdekt...heb opgegeven
Ik heb ontdekt...
Om je luisterend oor te krijgen
zou ik een gil slaken
Maar ik weet
dat die gil toch geen verschil zou maken
Om je blik te voelen
zou ik onmiddellijk voor je klaar staan
Maar ik weet
dat je toch de andere kant op zou gaan
Om je troostend hand te voelen
zou ik elke traan trager doen vloeien
Maar ik weet
dat jou hand zich toch niet met mijn tranen zou moeien
Om je woorden te krijgen
zou ik alles in mijn leven stil leggen
Maar ik weet
dat er toch geen enkel woord is dat je me zou willen zeggen
Ik heb opgegeven...
Ook al ging dit alles op in rook vlak voor jou
Je hebt mij een hele tijd doen leven
Nu leef ik slechts nog in de kou...
Reacties op dit gedicht
*blackrose* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
m@rcel
:
Donderdag, maart 17, 2005 21:58
Intens mooi beschreven
Liefs m@rcel
fuzzyme
:
Zaterdag, januari 08, 2005 15:12
diepgaand en erg intens maar zeker heel mooi=) xxx Fuzzy Me
Over dit gedicht
Auteur:
*blackrose*
Gecontroleerd door:
260580
Gepubliceerd op:
08 januari 2005
Thema's:
[Verwarring]