Mijn Helse Hemel
Ik heb
Geluk
Mijn Hemel kan niet stuk
De Wereld aan mijn ene voet
Beseffend dat ik met mijn andere
Het Leven doormoet.
Het hoofd
Om te leren
Al wil mijn hart
Het soms afzweren
Ik heb een zacht Bed
Niemand die daar nog op let
Niemand die het ziet
Toch hebben sommige mensen het niet.
De Top van de wereld
Wil ik Bereiken
BEZWIJKEN
Onder een àndere pijn...
Een pijnlijk Lied is soms nog steeds mijn...
Ik kan Hem niet Verbannen
Hij dwaalt door mij Heen
Mannen...
Ik hou me op de Been.
Een Lieflijke Nimf vlijt zich op mijn schouder...
Ze fluistert zoet
‘Jij, in je hemel, je wordt morgen weer een jaar ouder.’