Een traan voor de liefde
Liefde is een illusie, liefde kun je niet krijgen
over liefde kun je niet praten, over liefde moet je zwijgen
Als je denkt ; nou heb ik het ; ik heb het gevonden
als je denkt; dit is liefde; God heeft het naar mij gezonden
laat je niet verrassen; laat liefde gewoon gaan
denk niet aan de liefde; blijf op beide benen staan
want als je liefde hebt, dan ben je het weer kwijt
liefde doet pijn, liefde geeft eenzaamheid
Maar als je denkt dat je echte liefde hebt gevonden
als je denkt; “deze liefde is door God naar mij gezonden”
ik hou van liefde, geen nee, geen stop
wek je zelf en sta dan op
Echte liefde kan gewoon niet bestaan
Liefde komt en moet gewoon weer gaan
is dit nou ECHTE LIEFDE, waarom heb ik zo een verdriet
dit is toch geen ECHTE LIEFDE, vertel me alsjeblieft van niet