Geen medelijden
Je had een hekel aan hem; het liefst wou je hem kwijt
je wou hem nooit meer zien; dit was een feit
maar hij wou niet bij je weg; hij was te veel aan je gehecht
maar je hebt hem weggejaagd; en hij heeft het niet eens gezegd
Nu heb je alleen je eigen illusies
en denk je aan de overbodige ruzies
Je hebt spijt van wat je deed
je was gewoon bang voor jezelf, maar niemand die dit weet
Je loopt door de straten en kijkt of je hem nog ergens kunt zien
wie weet wilt tie je terug misschien
Je rent en je hijgt, maar hij is allang weggegaan
je hebt hem veel te veel pijn gedaan
Je hebt gewoon te veel doorgestampt
je hebt te veel slechte woorden er in geramt
Een traan uit zijn ogen is het laatste verdriet
je zult hem nooit meer vinden…nee dat kun je gewoon niet
Wil je nu liever janken, huilen en ziet je gezicht rood
wil je nu liever opeens dood
Dit is het juiste moment; nu weet je ‘hoe’ en ‘wat’
nu weet je wat die jongen allemaal in zijn hoofd had
toen jij hem uitschold en zei dat hij weg moest
hij zei niets en bleef gewoon koest
maar van binnen ging hij kapot
hij was miserabel en voelde zich rot
nee, stik maar…wil maar dood en ga maar huilen
zoek maar een plaats waar je je kunt schuilen
want dan…dan weet je het pas
hoe erg het voor die jongen was