Liefde voor vriendschap
Vriendschap IS en vriendschap BLIJFT
maar wacht maar tot je liefde krijgt
Liefde van iemand die van je houdt
je altijd wilt zien en je ook volledig vertrouwt
Iemand die haar hart in jouw handen legt
iemand die altijd de ‘magische woorden’ zegt
Een traan in jou ogen is een traan in die van haar
Een lach op haar gezicht; dat is het mooiste gebaar
Jouw hoofd op haar schouder, een snik in haar nek
Een traan op haar huid; jouw mooiste plek
…….ach ja, zomaar een gedichtje !